Bij ons koopt u uw laptop, geïnstalleerd en met persoonlijke service !

 

Favorieten

Mijn account

Winkelmand

 

Over ons

Als zaakvoerder heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt, zo was ik reeds vanaf mijn 12 jaar bezig met het ontleden van een computer. Vanaf 16 jaar deed ik jaarlijks vakantiewerk in de computerwereld, en ondertussen heb ik reeds jaren ervaring opgebouwd. Na een lange tijd gewerkt te hebben voor iemand, groeide het idee om zelf een computerwinkel op te starten.
Op 5 februari 2011 werd deze droom werkelijkheid, met onze winkel te Kortessem!

Onze voortzetting is alvast gegarandeerd

De naam Lyma is dan ook samengesteld met letters van ons gezin:

Lowet Filip (Zaakvoerder)
Yuna Lowet (Dochter)
Mariën Kristien (Echtgenote)
Anaïs Lowet (Dochter)

Versterking

Sinds september 2016 wordt ons team versterkt door Thierry, ik kende hem reeds jaren als trouwe klant. Tijdens onze gesprekken verbaasde hij me dikwijls met zijn brede waaier van kennis en interesse. Heb jij een probleem of een vraag? Contacteer ons en wij vinden de oplossing!

Visie

Ons doel is, u als klant een zo goed mogelijk en eerlijk advies te geven bij aankoop van een nieuwe computer, laptop of toebehoren. Wij zullen daarom de tijd nemen u duidelijk het verschil uit te leggen tussen onze modellen. Ook wanneer u een toestel bij ons wenst te laten herstellen zullen wij ook de nodige uitleg geven die u hiervoor nodig heeft. Dit alles moet niet van korte duur zijn, maar blijft bestaan elke keer u weer bij ons langs komt. Vandaar onze slogan “Service en Kwaliteit, belangrijker dan ooit !”

Zachte prijzen, jaren ervaring, een vriendelijke bediening met een unieke persoonlijke service, zowel voor als na verkoop, zijn enkele van onze troeven.

Ook zorgen we voor een flexibele afhandeling van garantie met onmiddellijke omruiling indien mogelijk, en na controle door ons. Bij elke aankoop krijg je een aankoopbewijs/factuur als bewijs van betaling en garantie. Bij moeilijk leverbare producten en in drukke periodes kan de besteltermijn soms langer duren dan verwacht, wij doen echter ons uiterste best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies