Diensten

Herinstallatie

Wenst u graag uw computer/laptop te laten formatteren en opnieuw te installeren? Ongeacht het merk of plaats van aankoop bent u welkom.
Breng ook steeds de nodige CD’s van Windows/Office mee, zodat wij u snel kunnen helpen.
Indien mogelijk raden wij u aan backups te maken van belangrijke bestanden. Heeft u liever dat wij backups maken, dan kan dit ook op een USB stick of externe harde schijf.
Meldt duidelijk waarvan u backups wil (documenten, foto’s, e-mail, …). De kosten hangen af van de hoeveelheid aan gegevens. Vanaf 10€ met een maximum van 50€ (maximum 50 GigaByte). Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor verlies van data.


Onderhoud

Een laptop/PC heeft aanvoer van koele lucht nodig. In uw toestel zit één of meerdere ventilators ingebouwd welke koele lucht aanzuigen en warme lucht afvoeren. Hou dan ook alle ventilatieopeningen van het toestel vrij (denk aan plaatsing op schoot, zetel, zachte ondergrond, gesloten kast).
Gebruik uw toestel in “schone ruimtes”. De koeling van uw toestel kan in stoffige omgevingen of door b.v. sigaretten rook en/of haren van huisdieren ernstig verstopt raken. Hierdoor kan uw toestel oververhit raken en zelfs onherstelbaar beschadigd raken. Deze mate van vervuiling en ontstane schade valt niet onder de garantie.
Laat uw toestel daarom ieder jaar controleren op een goed werkende koeling (vuil) !
Een onderhoud weegt niet op tegen de kosten van een defect onderdeel.
Wenst u een jaarlijkse herinnering te ontvangen voor een onderhoud, vul dan hier uw e-mailadres in en kies de maand waarin u de herinnering graag ontvangt.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden