Lyma Computers   Service & Kwaliteit, Belangrijker dan ooit ! 

Toevoegen aan Favorieten
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul uw e-mail adres in:
 
     Home       LEDs       Diensten       Downloads       Info       Contact       Voorwaarden & Privacy 

 
Wie zijn wij ? Als zaakvoerder heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt, zo was ik reeds vanaf mijn 12 jaar bezig met het ontleden van een computer. Vanaf 16 jaar deed ik jaarlijks vakantiewerk in de computerwereld, en ondertussen heb ik 22 jaar ervaring opgebouwd. Na een lange tijd gewerkt te hebben voor iemand, groeide het idee om zelf een computerwinkel op te starten. Op 5 februari 2011 werd deze droom werkelijkheid, met onze winkel te Kortessem!

Onze voortzetting is alvast gegarandeerd.

De naam Lyma is dan ook samengesteld met letters van ons gezin:

Lowet Filip (Zaakvoerder)
Yuna Lowet (Dochter)
Mariën Kristien (Echtgenote)
Anaïs Lowet (Dochter)

 

Sinds september 2016 wordt ons team versterkt door Thierry, ik kende hem reeds jaren als trouwe klant en wist van zijn kennis en interesse.

 

Visie Ons doel is, u als klant een zo goed mogelijk en eerlijk advies te geven bij aankoop van een nieuwe computer, laptop of toebehoren. Wij zullen daarom de tijd nemen u duidelijk het verschil uit te leggen tussen onze modellen. Ook wanneer u een toestel bij ons wenst te laten herstellen zullen wij ook de nodige uitleg geven die u hiervoor nodig heeft. Dit alles moet niet van korte duur zijn, maar blijft bestaan elke keer u weer bij ons langs komt. Vandaar onze slogan "Service en Kwaliteit, belangrijker dan ooit !"

Zachte prijzen, jaren ervaring, een vriendelijke bediening met een unieke persoonlijke service, zowel voor als na verkoop, zijn enkele van onze troeven.

Ook zorgen we voor een flexibele afhandeling van garantie met onmiddellijke omruiling indien mogelijk, en na controle door ons. Bij elke aankoop krijg je een aankoopbewijs/factuur als bewijs van betaling en garantie. Bij moeilijk leverbare producten en in drukke periodes kan de besteltermijn soms langer duren dan verwacht, wij doen echter ons uiterste best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 

Video